Vår story

Vad är egentligen Zip? Är det någonting märkvärdigt?

Nej den är nästan någonting som vi i Sverige skulle kalla folkligt. Alla vet redan om det, men samtidigt är det en helt ny grej. Det är innehållet i Zip som gör kaffet till en ny upplevelse. Den fylls med havre-, med soja-, med kokos-, och till och med mandeldryck. Svensken älskar sitt kaffe och te krämigt men alla vill ha den med sin unika dryck i. Det finns inte en veganmjölk och en vanlig. Nej det finns massa god dryck att ha i ditt kaffe. Det är som en hel buffé, och när du tar ner Zip från ditt skafferi, kommer dina gäster öppna munnen och bara -Aaaahh…

Våra produkter

FRÅN SVENSKA KOR, HAVREKÄRNOR OCH SOJABÖNOR, TILL DITT KAFFE VART DU ÄN BEFINNER DIG

Allt fler väljer en växtbaserad kost som ett hållbart och långsiktigt sätt att leva på, av hälsoaspekten och som en naturlig del av utvecklingen när ett bredare sortiment växer fram som man tilltalas av. Swedish ZIP är en del av den veganska trenden som håller på att etablera sig och gör sig precis lika bra på flyget och i konferensmiljö som i ditt hem.

#zipwell

Vi bara ÄLSKAR sociala medier 

Fast vi använder bara två av dem, men bara de bästa. För du vet hur Zip tänker. De vill bara ha det bästa av allt. Så det blev allas favoriter, Facebook och Instagram. Men I framtiden, kanske Zip kommer använda alla, som Youtube, Snapchat, kanske till och med Twitch? Haha, tänk om Zip skulle starta ett helt nytt spel med en superhjälte som dricker Zip för att få sina superkrafter! Haha ja visst kan det hända, det är spännande att tänka på. Jag älskar att fundera över framtiden och utvecklingen. Men även utan vår Ziperhjälte kommer ni hitta massa spännande grejer på vår sociala medier, och när vi gör någonting nytt – då hittar ni det där.

Häng med på instagram

@swedishzip